Μία νέα διάκριση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες της εταιρίας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2019», απονεμήθηκε στην εταιρία εκμετάλλευσης Λατομείων και Παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος, η Πιστοποίηση EFQM “Recognised for Excellence 4 Star 2019 από την ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), με στελέχη και καλεσμένους να απαρτίζουν το Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Η νέα αυτή πιστοποίηση αποδεικνύει πως η εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. δεν σταματά να εξελίσσεται, διεκδικώντας διαρκώς νέες προοπτικές αριστείας, με γνώμονα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.

 

EFQM

Το EFQM είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το EFQM είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award). Το EFQM σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο – National Partner Organization (NPO) ενώ σημειώνεται ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η ΕΕΔΕ.