Τρεις νέες σημαντικές βραβεύσεις για τη ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε επεφύλασσε η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2019 από τη Boussias Communications. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και κατάφερε να αποσπάσει τα 3 κάτωθι βραβεία για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας.

  • Βραβείο HIGHLY COMMENDED για την κατηγορία Λατομεία & Εξόρυξη
  • Βραβείο SILVER για την κατηγορία Οδική ασφάλεια
  • Βραβείο BRONZE για την κατηγορία Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων

          

 

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις ορθές πρακτικές για την προάσπιση της Υγείας και της Ασφάλειας στον χώρο εργασίας και η αφοσίωση αυτή επισφραγίζεται με τις βραβεύσεις που αποσπά η εταιρεία, τρία συναπτά έτη.

 

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards πραγματοποιείται από τη Boussias Communications και την έκδοση Plant Management με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων πρακτικών των επιχειρήσεων για την Υγεία και την Ασφάλεια στους χώρους εργασίας (ΥΑΕ). Η κριτική επιτροπή των Health & Safety Awards 2019 αποτελείτο από είκοσι κορυφαία στελέχη, με κατάλληλες γνώσεις των θεματικών των κατηγοριών που κλήθηκαν να αξιολογήσουν.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των στοιχείων που αφορούν την ΥΑΕ στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, Αντώνη Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε τη σημασία της εφαρμογής όλων των σχετικών διατάξεων. Με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», τονίστηκε, επίσης, η μεγιστοποίηση της ανάγκης για ενημέρωση και ενίσχυση της επικοινωνίας της ΥΑΕ. Η βραδιά «έκλεισε» με συζητήσεις, networking και κρασί, στον χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση, το Anais Club.

 

Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς.