Μία νέα διάκριση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες της εταιρίας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2019», απονεμήθηκε στην εταιρία εκμετάλλευσης Λατομείων και Παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος, η Πιστοποίηση EFQM “Recognised for Excellence 4 Star 2019 από την ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), με στελέχη και καλεσμένους να απαρτίζουν το Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Η νέα αυτή πιστοποίηση αποδεικνύει πως η εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. δεν σταματά να εξελίσσεται, διεκδικώντας διαρκώς νέες προοπτικές αριστείας, με γνώμονα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.

EFQM

Το EFQM είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το EFQM είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award). Το EFQM σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο – National Partner Organization (NPO) ενώ σημειώνεται ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η ΕΕΔΕ.

2019 Νέα, τριπλή βράβευση της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας

2019 Νέα, τριπλή βράβευση της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας

Τρεις νέες σημαντικές βραβεύσεις για τη ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε επεφύλασσε η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2019 από τη Boussias Communications. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και κατάφερε να αποσπάσει τα 3 κάτωθι βραβεία για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας.
 Βραβείο HIGHLY COMMENDED για την κατηγορία Λατομεία & Εξόρυξη
 Βραβείο SILVER για την κατηγορία Οδική ασφάλεια
 Βραβείο BRONZE για την κατηγορία Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις ορθές πρακτικές για την προάσπιση της Υγείας και της Ασφάλειας στον χώρο εργασίας και η αφοσίωση αυτή επισφραγίζεται με τις βραβεύσεις που αποσπά η εταιρεία, τρία συναπτά έτη.

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards πραγματοποιείται από τη Boussias Communications και την έκδοση Plant Management με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων πρακτικών των επιχειρήσεων για την Υγεία και την Ασφάλεια στους χώρους εργασίας (ΥΑΕ). Η κριτική επιτροπή των Health & Safety Awards 2019 αποτελείτο από είκοσι κορυφαία στελέχη, με κατάλληλες γνώσεις των θεματικών των κατηγοριών που κλήθηκαν να αξιολογήσουν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των στοιχείων που αφορούν την ΥΑΕ στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, Αντώνη Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε τη σημασία της εφαρμογής όλων των σχετικών διατάξεων. Με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», τονίστηκε, επίσης, η μεγιστοποίηση της ανάγκης για ενημέρωση και ενίσχυση της επικοινωνίας της ΥΑΕ. Η βραδιά «έκλεισε» με συζητήσεις, networking και κρασί, στον χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση, το Anais Club.

Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς.

2018 Τριπλή Βράβευση για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας για την εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο της απονομής των Health & Safety Awards 2018 η εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Εαπέσπασε 3 βραβεία για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας.

– Βραβείο HIGHLY COMMENDED για την κατηγορία Λατομεία & Εξόρυξη
– Βραβείο SILVER για την κατηγορία Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων
– Βραβείο BRONZE για την κατηγορία Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας

Οι ανωτέρω διακρίσεις που απέσπασε η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. αναδεικνύουν τη βαθιά προσήλωση της εταιρείας στις πρακτικές για την Υγεία και Ασφάλεια στους χώρους εργασίας και τον βαθμό σπουδαιότητας που αποδίδει μέσα από τις πολιτικές που ακολουθεί στην ασφάλεια των εργαζομένων διαχρονικά.

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν πάνω από 300 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων καθώς και decision makers της αγοράς.

Τα Health & Safety Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Plant Management, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στο νευραλγικό θέμα της Υγείας & Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο.

 2017 Απονομή Πιστοποιητικού EFQM “Recognized for Excellence 3 Star 2017 στα «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017» της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

Ακόμα μία διάκριση για το 2017 έλαβε χώρα για την εταιρεία εκμετάλλευσης Λατομείων και Παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.

κατά την ετήσια Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στις 28 Νοεμβρίου 2017. Στη ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. απονεμήθηκε η Πιστοποίηση EFQM “Recognised for Excellence 3 Star 2017”.Το Πιστοποιητικό παρέλαβε εκ μέρους της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής , κ. Ηλίας Λαρσινός.

2016 Τετραπλή Βράβευση για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας για την εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε

Στο πλαίσιο της απονομής των Health & Safety Awards 2016 η εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε απέσπασε 4 βραβεία για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας.

Βραβείο WINNER για την κατηγορία Λατομεία & Εξόρυξη,
Βραβείο SILVER για την κατηγορία Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας
Βραβείο BRONZE για την κατηγορία Προσδιορισμός & Λύσεις Νέων Εργασιακών Κινδύνων
Βραβείο BRONZE για την κατηγορία Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων

Οι ανωτέρω βραβεύσεις αποδεικνύουν τη συστηματική προσήλωση της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. στις πρακτικές για την υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας και τον βαθμό σπουδαιότητας που αποδίδει η εταιρεία μέσα από τις πολιτικές που ακολουθεί στην ασφάλεια των εργαζομένων.

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν πάνω από 200 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων καθώς και decision makers της αγοράς.

2015 Απονομή Πιστοποιητικού Committed to Excellence στα «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015» της Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ πιστοποιήθηκε με EFQM Committed to Excellence (2 αστέρων) και παρέλαβε το πιστοποιητικό στο πλαίσιο απονομής των διακρίσεων στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης».

2010 Βράβευση από τον Όμιλο ICAP ως True Leader

Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ βραβεύτηκε ως μία από τις 51 επιχειρήσεις και ομίλους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο του θεσμού TRUE LEADERS που εγκαινίασε το 2011 ο Όμιλος ICAP.

Ειδικότερα, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ διακρίθηκε μεταξύ των 25 εταιρειών και των 26 ομίλων, από το σύνολο των 27.000 της Ελλάδας, που κατάφεραν να συνδυάσουν υψηλή κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, πολύ καλό ICAP Credit Rating και μία από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο τους.
Με δραστηριότητα 40 ετών στην Ελλάδα, η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ κατέχοντας μία από τις ηγετικές θέσεις στην εκμετάλλευση Λατομείων και παραγωγή Ετοίμου Σκυροδέματος, σύμφωνα με τα στοιχεία του ICAP αξιολογείται με Α ICAP Credit Rating και με € 6,6 εκατομμύρια κέρδη EBITDA για το 2010 κατατάσσεται στην 287η θέση ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες στην Ελλάδα.


2008 Τιμητική διάκριση «Commitment to Quality» από Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)
ως αποτέλεσμα:

Μακροχρόνιας αφοσίωσης σε θέματα επιθεώρησης Υλικών, Εξοπλισμού, Κατασκευών, Έργων καθώς και Πιστοποίησης Προϊόντων και Συστημάτων Διαχείρισης
Πρωτοποριακού Αντικειμένου εργασιών σε συνδυασμό με επιθεώρηση – πιστοποίηση
Προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης
Μακροχρόνιας συνεργασίας με το Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Παροχή προϊόντων ή / και υπηρεσιών Ποιότητας


1996 Διεθνές Βραβείο Ποιότητας για το Σκυρόδεμα

Το 1996 η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ βραβεύθηκε με το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας για το Σκυρόδεμά της, στη Μαδρίτη