Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 1η Εσπερίδα με θέμα «Καινοτόμα Σκυροδέματα σε Εξειδικευμένες Χρήσεις για Αειφόρες Κατασκευές», την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 στο Blue Pearl Hotel Κορινθίας.

Στην Εσπερίδα το παρόν έδωσε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων από τον Τεχνικό, Κατασκευαστικό, Δημοσιογραφικό αλλά και Πολιτικό κόσμο, αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για τα προϊόνταΛΑΡΣΙΝΟΣ και τη γενικότερη πορεία της εταιρίας. Η παρουσίαση για το «GeoCrete» και το «Διαπερατό Σκυρόδεμα» υπήρξε εκτενής, δίνοντας βάση στην καινοτομία και την ποιοτική υπεροχή των δυο προϊόντων, τονίζοντας παράλληλα τη συμβολή τους στη βελτίωση των Έργων Υποδομής και του Περιβάλλοντος.

Εκ μέρους της ΛΑΡΣΙΝΟΣ, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Ιδιοκτήτης κ. Γ. Λαρσινός, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Φ. Φόρτης και ο Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της εταιρίας Δ. Χατζηγιαννίδης, ανοίγοντας τις διεργασίες της ημερίδας. Την παρουσίαση των στοιχείων, των εφαρμογών και των πλεονεκτημάτων των δύο νέων προϊόντων έκανε ο Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας και Ανάπτυξης της ΛΑΡΣΙΝΟΣ κ. Αγ. Πατεράκης, μέσα από τις θεματικές «Διαπερατό Σκυρόδεμα για Βιοκλιματικά Δάπεδα» και «Σκυρόδεμα Ορυγμάτων “GeoCrete». Στην Εσπερίδα παρευρέθηκε και η Αναπλ. Καθηγήτρια Ε.Μ.Π. Δρ. Μαργαρίτα Μπεάζη – Κατσιώτη, η οποία ανέπτυξε την επιστημονική της γνώση πάνω στο θέμα «Ανθεκτικότητα Σκυροδέματος – ΕΝ 206». Με το πέρας των θεματικών, ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση όπου τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τα νέα προϊόντα Σκυροδέματος.