Κόρινθος, Απρίλιος 2018 – Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2018 από τη Boussias Communications. Η εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε, με τη δεύτερη συνεχή συμμετοχή της, απέσπασε 3 Βραβεία για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας.

   

  • Βραβείο HIGHLY COMMENDED για την κατηγορία Λατομεία & Εξόρυξη
  • Βραβείο SILVER για την κατηγορία Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων
  • Βραβείο BRONZE για την κατηγορία Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας

      

Οι ανωτέρω διακρίσεις που απέσπασε η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. αναδεικνύουν τη βαθιά  προσήλωση της εταιρείας στις πρακτικές για την Υγεία και Ασφάλεια στους χώρους εργασίας και τον βαθμό σπουδαιότητας που αποδίδει μέσα από τις πολιτικές που ακολουθεί στην ασφάλεια των εργαζομένων διαχρονικά.

 

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν πάνω από 300 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων καθώς και decision makers της αγοράς.

 

Τα Health & Safety Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Plant Management, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στο νευραλγικό θέμα της Υγείας & Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο.