Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. ήταν επίσης Χορηγός της Έκθεσης, πιστή στην πολιτική της για ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.Το περίπτερο της εταιρείας επισκέφθηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να δουν σε πρώτη παρουσίαση τα μεγάλα έργα στα οποία συμμετέχει η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., από τα οποία ξεχωρίζει το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης καθώς και τα σημαντικότερα έργα υποδομής της Πελοποννήσου όπως η 5η Μονάδα Φυσικού Αερίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, ο Περιφερειακός δρόμος Καλαμάτας (ΜΟΡΕΑΣ), η Ολυμπία Οδός (Κορίνθου – Πατρών) καθώς και το Φράγμα Φιλιατρών.

Επιπλέον, σε κεντρική θέση στο περίπτερο της εταιρείας προβλήθηκαν τα καινοτόμα προϊόντα Σκυροδέματος, βασισμένα στη φιλοσοφία ανάπτυξης της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. για προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας (High Performance). Πρόκειται για τα οικολογικά προϊόντα Διαπερατό Σκυρόδεμα και GeoCrete καθώς και το FillFloor το οποίο αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην εξομάλυνση εσωτερικών δαπέδων. Ειδικότερα, για το Διαπερατό Σκυρόδεμα υπήρχε δείγμα προσομοίωσης του προϊόντος, προκειμένου να διαπιστώσουν οι επισκέπτες και ο τεχνικός κόσμος τα πλεονεκτήματα του .
Η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ» αποτελεί το κορυφαίο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Κορινθία αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα Τοπικής Παραγωγικής, Τουριστικής Φυσιογνωμίας και Εξοπλισμού. Μέχρι σήμερα η διοργάνωση έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.
Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.
Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται 40 χρόνια στην παραγωγή λατομικών προϊόντων και προϊόντων Ετοίμου Σκυροδέματος. Ως αποκλειστικός προμηθευτής σε μερικά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα έχει συμβάλλει στην οικοδόμηση των σύγχρονων κοινωνιών, των υποδομών καθώς και έργων υψηλού προφίλ που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων και τους συνδέουν μεταξύ τους, στηριζόμενη παράλληλα στην αρμονία με το περιβάλλον.