Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ παρέδωσε τα ασφαλιστήρια των 87.000 μαθητών της Πελοποννήσου στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα ασφαλιστήρια αφορούν σε μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Πελοποννήσου, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί, για ένα χρόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της εταιρείαςκυρία Ευγενία Λαρσινού, ο Περιφερειάρχης κύριοςΠέτρος Τατούλης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κύριος Αναστάσιος Αποστολόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κύριος Πέτρος Μισθός, ηΑντιπεριφερειάρχης κυρία Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Κορινθίων κύριος Αλέξανδρος Πνευματικός και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας.
Δηλώσεις
Η Πρόεδρος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ κυρία Ευγενία Λαρσινούαφού εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για τη σημερινή ημέρα, δήλωσε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει όλοι να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως για τη νεολαία. «Στην εταιρεία τρία είναι τα χαρακτηριστικά μας, προσπάθεια, σεμνότητα και αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη όμως με πράξεις».
Ο Περιφεριάρχης Πελοποννήσου κύριος Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία μιας κατεξοχήν Πελοποννησιακής εταιρείας, η οποία παρά την κρίση συνεχίζει τις επενδύσεις βοηθώντας την οικονομία της Πελοποννήσου. Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μου προς την εταιρεία και ιδίως προς την κυρία Ευγενία Λαρσινού για την αγαθή της προαίρεση και την αγάπη που επιδεικνύει για τον τόπο, αποτελώντας κατ’ αυτό τον τρόπο ελπίδα για το μέλλον».
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κύριος Πέτρος Μισθός τόνισε ότι η πράξη της εταιρείαςΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι μια προσφορά αγάπης και ανιδιοτέλειας, διαπίστωση την οποία συνυπέγραψαν οι κ.κ. Αποστολόπουλος και Πνευματικός.
Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ
Με βασικό άξονα της φιλοσοφίας της, την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και της νέας γενιάς, ηΛΑΡΣΙΝΟΣ προβαίνει για δεύτερη φορά στην παροχή ασφάλισης μαθητών, έπειτα από την πρώτη φορά όπου είχε ασφαλίσει 17.000 μαθητές στους νομούς Κορίνθου, Τριπόλεως και Μεγάρων. Στα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ αποδεικνύει έμπρακτα το βαθμό της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, με συνεχή δράση στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας, όπου έχει να παρουσιάσει εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης τόσο του προσωπικού και των συνεργατών της όσο και της τοπικής  κοινωνίας. Το όραμα της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι η ισότιμη πρόσβαση των ατόμων στην περίθαλψη και τις υπηρεσίες ασφάλισης σε τοπικό επίπεδο αλλά και ανά την ελληνική επικράτεια.