Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ ασφάλισε 87.000 μαθητές της Πελοποννήσου

Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ, που δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση Λατομείων και στην παραγωγή Ετοίμου Σκυροδέματος υποστηρίζοντας τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της Ελλάδας, προχώρησε στην ασφάλισηόλων των μαθητών των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Πελοποννήσου, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί εντός και εκτός σχολείου, για ένα χρόνο. Το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο παραδόθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011 στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Τάσο Αποστολόπουλο.
Η Πρόεδρος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ κα Ε. Λαρσινού δήλωσε «Η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες ασφάλισης και υγείας αποτελεί κοινωνικό δικαίωμα όλων των πολιτών. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, επιθυμούμε να συμμετέχουμε ενεργά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ατόμων αυτού του τόπου ακόμα και σε περιόδους βαθιάς οικονομικής ύφεσης που σημαδεύονται από μεγάλες κοινωνικές αναταραχές».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ, κ. Γ. Λαρσινός δήλωσε: «Οφείλουμε στους Πελοποννήσιους! Με την πράξη αυτή θέλουμε να δηλώσουμε στους συμπατριώτες μας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας! Ο Όμιλος Λαρσινός, στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία, επενδύει τα κέρδη του στους μαθητές της Πελοποννήσου, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συμπατριώτες μας. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να δηλώσουμε παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις και με οποιοδήποτε κόστος τώρα που η χώρα περνά δύσκολες στιγμές. Επιχειρείν σημαίνει για μας πρώτα και πάνω απ’ όλα συμπαράσταση στην κοινωνία. Η κοινωνία υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και σε αυτή τα οφείλουμε όλα. Πατριωτικό χρέος όλων μας είναι αυτή τη στιγμή να σταθούμε κοντά στους συμπατριώτες μας!».
Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ
 
Με βασικό άξονα της φιλοσοφίας της, την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και της νέας γενιάς, ηΛΑΡΣΙΝΟΣ προβαίνει για δεύτερη φορά στην παροχή ασφάλισης μαθητών, έπειτα από την πρώτη φορά όπου είχε ασφαλίσει 17.000 μαθητές στους νομούς Κορίνθου, Τριπόλεως και Μεγάρων. Στα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ αποδεικνύει έμπρακτα το βαθμό της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, με συνεχή δράση στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας, όπου έχει να παρουσιάσει εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης τόσο του προσωπικού και των συνεργατών της όσο και της τοπικής κοινωνίας. Το όραμα της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι η ισότιμη πρόσβαση των ατόμων στην περίθαλψη και τις υπηρεσίες ασφάλισης σε τοπικό επίπεδο αλλά και ανά την ελληνική επικράτεια.